Gripa – medni pripravak za liječenje

Print Friendly, PDF & Email

 

 

U nastavku čitajte o receptu mednog pripravka koji “ubija” virus gripe.

Postojeći antivirusni lijekovi Tamilflu (oseltamivir) i Relenza (zanamivir) koje se daje u slučaju oboljenja mogu pomoći u ozdravljenju i smanjivanju simptoma gripe. No ne preporuča se uzimati te lijekove dok opasnost od zaraze nije stvarna i velika!

Druga stvar je s medom. Njega se može uzimati uvijek i u svako vrijeme. A kako ga uzimati kad smo već oboljeli od gripe?

Tada je potrebno uzimati PROKUHANI MED na način da se u 1 litru hladne vode stavi 3-4 jušne žlice meda i kada otopina zakipi još se kuha oko 3 minute. U još vruću otopinu (na oko 80°C, daljnje tri minute) može se staviti i vrećica dvije zelenog čaja za poboljšanje ukusa, a ta kombinacija sinergijski još uspješnije djeluje u suzbijanju virusa.

Dnevno treba uzeti do dvije litre ovog pripravka i stvarno bi bilo veliko čudo da “svoje” viruse ovim načinom ne savladate u dva dana. Ovo zadnje ne treba shvatiti bukvalno jer virusi djeluju različito na svaki organizam, ali potreba za uzimanjem povećane količine tekućine postoji sve dok imamo povišenu temperaturu.

Med je svima dostupan i od njega svjetska farmaceutska hobotnica ima samo štetu jer ljude čini zdravima i neovisnim o svjetskoj histeriji koje ovi potonji svako malo proizvedu u svojim megalaboratorijima.

Što se dešava kada se med grije preko 40°C? Svi koji su to pitali vrlo dobro znaju da se čarobna svojstva meda uništavaju na tim visokim temperaturama. No, med je pun iznenađenja i nepoznanica, a jedna je nesumnjivo i to da se termičkom obradom njegova antioksidativna svojstva povećavaju, unatoč tome što mu se sva ostala čarolija uništi. Stoga se ovako pripremljeni medni napitak isključivo koristi za olakšavanje simptoma nastalih virusom gripe i raznih viroza.

Izvor:
adaptirano sa pcelinjak.hr

 

Prati N.com