Mimi Kirk najseksepilnija vegetarijanka

Print Friendly, PDF & Email

 

 

24.08.2009. – Organizacija PETA proglasila je najseksepilniju vegetarijanku stariju od 50 godina u online glasovanju. Pobjednica Mimi Kirk (71), odbacila je konzumaciju mesa kad joj je bilo trideset. Mimi kaže: “Imati sedamdeset i još nositi mini suknju… naravno da se osjećam seksi!”

Zahvalila je svima koji su glasali za nju preko interneta: “Zadovoljna sam pobjedom, posebno jer sam bila najstarija sudionica. Čestitam svim finalistima, bila mi je čast natjecati se sa vama. Svi vegetarijanci su naravno i moji prijatelji, a zajedno možemo učiniti promjenu u humanom tretmanu životinja.”

Mimi_Kirk

Fotografija Mimi Kirk s njenog Google+ profila

Mimi ima četvero djece i sedmero unučadi. Vegetarijanka je preko četrdeset godina, te kaže kako su zeleni napitci i malo peroksida razlozi njenog odličnog izgleda: “Nema sumnje da sam u izvrsnoj formi radi moje prehrane, vjerujte mi da se osjećam kao da sam u dvadestima!”

Mimi je ustvari veganka, a prijelaz na ovaj način prehrane odabrala je radi etičkih razloga, odlučila je izbaciti animalne proizvode iz prehrane kako bi svojim djelom smanjila nehumani tretman prema životinjama u mesnoj industriji.

Izvor:
NBC San Diego, 24.08.2009.

 

Prati N.com