Kontakt

Print Friendly, PDF & Email

  Ime

  e-mail *

  *

  Poruka

  Kontaktirajte me ako imate pitanja o hrani, prehrani, dijetama i drugim temama u znanosti o prehrani, ili jednostavno pošaljite odgovor na "Etiketku" !

  Nutricionizam.com štiti privatnost svojih korisnika, i ne objavljuje e-mail adrese i puno ime. Nutricionizam.com zadržava pravo objave, kraćenja ili lektorskog korigiranja Vaše poruke.

  ~ ~ ~ ~ ~

  GDPR UREDBA

  U skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka GDPR i Zakonom o zaštiti osobnih podataka, molimo Vašu privolu za korištenje Vaše e-mail adrese u svrhu slanja odgovora na pitanja. Vaši osobni podaci se neće koristiti u druge svrhe. U bilo kojem trenutku možete zahtijevati trajno prestajanje korištenja Vaših osobnih podatake u gore navedene svrhe.

  ~ ~ ~ ~ ~

  Podatci dostupni na web stranicama Nutricionizam.com naše su stručno mišljenje, i nemaju namjeru, niti mogu zamijeniti savjet i/ili terapiju Vašeg liječnika u tretmanu bolesti. Informacije dostupne na Nutricionizam.com mogu samo nadopuniti Vaše spoznaje o interakciji između hrane i načina prehrane sa zdravljem.

  Prije korištenja bilo kojeg podataka sa ovih stranica uvijek se konzultirajte sa liječnikom koji je detaljno upoznat sa Vašim zdravstvenim stanjem.

  Također nam se možete obratiti ukoliko ste zainteresirani za marketinške aktivnosti i suradnju na stranici.

  Marinela Šajina, urednica portala Nutricionizam.com